gezond-met-andrea-acne

Last van puistjes? Tijd om daar nu iets aan te doen!

Er zijn veel lotions en crèmes die het ontstaan van puistjes kunnen tegengaan. Puistjes en mee-eters ontstaan echter dieper in de huid, waar die verzorgingsmiddelen niet bij komen.

De uitspraak ‘’je bent wat je eet’’ geldt ook voor acne!

Het is belangrijk dat goed oplet op je voeding. Het eten van te veel snelle koolhydraten zorgt niet alleen voor huidproblemen zoals acne. Je hebt waarschijnlijk genoeg van het proberen van allerlei zalven en middeltje tegen acne, en je wilt de controle terug over je huid.

Drink voldoende water.

Je huid heeft vocht nodig zodat het jong en acne vrij kan zijn. Ook heeft je huid vocht nodig om alle afvalstoffen via zweten de huid te verlaten.

Voedingssupplementen

Veel mensen met zowel jeugdpuistjes als acne hebben een groot tekort aan belangrijke aminozuren. Deze belangrijke voedingsstoffen zijn nodig om ontstekingen tegen te gaan en hebben een directe invloed op je immuunsysteem en talgproductie. Dit tekort is op te vangen door het gebruik van voedingssupplementen.

Vitamine A

Zorgt ervoor dat de hormoonhuishouding beter gaat en heeft direct een positieve werking op de productie van talg in de huid. Wanneer je kijkt naar acne en vooral jeugdpuistjes dan zorgen deze 2 factoren voor grote problemen. Door een extra vitamine A supplement te nemen wordt je huid beter.

Vitamine E

Werkt goed tegen acne doordat het bepaalde belangrijke enzymen in het lichaam beschermd waardoor indirect de huid wordt ondersteund. Een ongezonde leefstijl is vaak de oorzaak van een tekort aan vitamine E.

Vitamine B2

Is een bekende anti acne vitamine en erg belangrijk voor een gezonde huid en de opname van vitamine A in je lichaam.

Zink

Zorgt ervoor dat je weerstand wordt verhoogd en helpt genezen van ontstekingen op de huid. Veel mensen hebben bij lange na niet genoeg zink aangezien zink vooral aanwezig is in groene bladgroenten en zaden en noten. Ook is gebleken dat zalven op basis van zink goed werken tegen acne.

Vitamine B-Complex en Zink zijn een goede aanvulling voor je en goed om van binnenuit de strijd tegen puistjes aan te gaan.

Houdt je altijd aan de aanbevolen dosering

Wij geven je graag advies over het kiezen van het juiste voedingssupplement van NUTRILITE, heb je erg veel last, wacht dan niet te lang, neem contact op per email: info@gezondmetandrea.nl

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][custom-related-posts title=”Gerelateerde artikelen en producten” order_by=”title” order=”ASC” none_text=”None found”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Reageer

Alle rechten voorbehouden - Wat eten wij?©