Er zijn zoveel heerlijke manieren om iets te maken met mango, zoals deze salade die toevallig ook nog eens glutenvrij is.
Ik was verbaasd over de vele smaken van deze salade. De dressing is echt een streling voor je tong en in combinatie met de ingrediënten van deze salade maakt het hem nog eens enorm gezond. Als je hem eenmaal heb gemaakt zal je hem zeker aan je vrienden willen laten proeven. Een echte aanrader voor […]
Tonijn is supergezond, het bevat een hoge hoeveelheid eiwitten. Tonijn in blik bevat minder omega-3 vetzuren dan verse tonijn. Je kunt dit gerecht ook met verse tonijn bereiden. Verse tonijn geeft een sensationele tongstrelende sensatie in je mond. De sushi kenners onder ons zullen dat bevestigen. Tonijn is verder rijk aan vitamine B12, vitamine D, […]
Deze salade is een perfecte gerecht voor een feestje. Bleekselderij heeft een frisse smaak en is ook nog eens ontzettend gezond. Het zit namelijk boordevol vitamines en bevat ook veel kalium en calcium. Je kunt eindeloos variëren met bleekselderij en het rauw, gestoomd, gekookt of geroerbakt eten. Het is lekker in salades, als tussendoortje of […]
Ik heb deze salade voor het eerst gemaakt voor moederdag. Ik werkte in een restaurant en mocht het menu voor deze bijzondere zondag samenstellen. Mijn moeder was dol op verse en knapperige groente en garnalen gaan goed samen met asperges. Door de licht zurige dressing die ik hierbij heb gekozen, wordt het een verrassend lekker […]
Geitenkaas of gorgonzola gecombineerd met iets zoets doet het altijd erg goed. De tegenstellende smaken maken van dit gerecht echt een smaaksensatie. Je kunt de vijgen ook vervangen door stoofpeertjes (uit een pot) of met abrikozen. het maakt niet uit, zolang je de zoete smaak tegenover een zoute smaak zet.
Alle rechten voorbehouden - Wat eten wij?©