Geitenkaas of gorgonzola gecombineerd met iets zoets doet het altijd erg goed. De tegenstellende smaken maken van dit gerecht echt een smaaksensatie. Je kunt de vijgen ook vervangen door stoofpeertjes (uit een pot) of met abrikozen. het maakt niet uit, zolang je de zoete smaak tegenover een zoute smaak zet.
Ik ben kok, geen bakker. Natuurlijk keek ik toen ik nog in Nederland woonde naar Rudolph’s Bakery en Heel Holland Bakt, maar waar ik bij andere kookprogramma’s de uitzending vaak pauzeerde om de keuken in te gaan en het gerecht wat werd gepresenteerd mee te maken, kon ik dit bij genoemde titels prima onderdrukken. Hierop […]
Er zit veel gezondheid in zomerfruit, bijvoorbeeld vitamine C en de nodige antioxidanten. Controleer op versheid, en proef tijdens het samenstellen van de borden. Kies datgene wat je zelf lekker vindt en combineer in het snijden van vormen, grootte van stukken en kleuren. Dit is een zogenaamd ‘vrij’ recept en kan desgewenst worden aangevuld met […]
De watermeloen – de naam zegt het al – bestaat voor 95% uit water en is daardoor licht en lekker fris van smaak. Controleer bij het kopen van een heel exemplaar of hij hol klinkt als je erop klopt, dan is hij goed rijp. Restanten van alle drie de meloensoorten kun je heel goed grillen […]
Alle rechten voorbehouden - Wat eten wij?©