Deze gezonde Kip sinaasappel barst van heerlijke smaken en groenten! (Geen toegevoegde suiker, glutenvrije optie). Het is gemaakt met echte ingrediënten zoals verse sinaasappelsap, verse gember, en tal van groenten, zodat je je goed voelt na deze maaltijd. Maak de saus, hak de groenten en houdt alles binnen handbereik, want dit gerecht is snel klaar. […]
De in Nederland en België meest verkochte aubergine heeft een glanzende donkerpaarse schil (de kleur aubergine is ernaar vernoemd) en bijna wit vruchtvlees. De smaak is bitter tot neutraal en zit voornamelijk geconcentreerd in de schil. Dat heeft het voordeel dat aubergine met bijna elk ander ingrediënt kan worden gecombineerd. In het bijzonder met ‘stevige’ […]
Zo maak je bloemkoolrijst: Plaats de gehakte bloemkoolroosjes in een keukenmachine en puls tot de bloemkool is gereduceerd tot kleine stukjes – hetzelfde formaat als korrels van rijst (of hak met de hand met een scherp mes). Verhit de kokosolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de bloemkool voor ongeveer 4-6 minuten, of […]
Kalkoen is een magere en licht verteerbare vleessoort. Bovendien zit er veel vitamine D in kalkoen, wat neerslachtigheid tegengaat. Dat zou een verklaring kunnen zijn waarom we deze vogel juist in de winter op tafel toveren. Juist omdat eten een gezellig samenzijn moet zijn, heb ik ervoor gekozen de kalkoen op een plank te serveren, […]
Heerlijk BBQ gerecht met kipdijkarbonades. Geen liefhebber van Koriander? Neem bladpeterselie. (Bron: Gelezen in de Hallo Jumbo)
Alle rechten voorbehouden - Wat eten wij?©