Deze heerlijke hartige preitaart heb ik gezien op de website van Eet Paleo: Website “Eet Paleo”. Het recept is volledig paleo en de taartbodem is gemaakt van amandelmeel. Het recept voor de taartbodem vind je hier. Pure en echte ingrediënten zonder toevoegingen. Dankjewel voor het lekkere recept Marinka!
Zelf pasta maken, wat een werk. Het valt allemaal best mee, hoor. Voordeel is dat je door het toevoegen van kruiden een eigen smaak aan je deeg kunt geven, en het is ontzettend snel gaar! Als ik lasagne of ravioli maak, kies ik vaak voor alleen eidooiers in plaats van hele eieren. Dat maakt het […]
Of je nu de Lambada, Korona of Polka neemt, proef voordat je ze koopt. Lekker zoet is het devies. Daarnaast zijn de zomerkoninkjes arm aan calorieen, rijk aan foliumzuur (vitamine B11, voor de aanmaak van rode en witte bloedlichaampjes) en kalium (goed voor je bloeddruk) en zitten ze boordevol vitamine C.
Alle vlees dat mals genoeg is om kort te bakken, mag biefstuk heten. Kies een sukadelap (zonder vlies), een bavette of rib-eye. Laat de slager eventueel wat voorlichting geven om u te ondersteunen bij de uiteindelijke keus. Kogelbiefstuk heet zo omdat het van de bovenbil of het spierstuk wordt gesneden, een dunne lende is een […]
Alle rechten voorbehouden - Wat eten wij?©