Waar heb je zin in?

Alle categoriën

Best beoordeelde recepten

Alle best beoordeelde recepten

Gezonde Butter Chicken met bloemkoolrijst

Zo maak je bloemkoolrijst: Plaats de gehakte bloemkoolroosjes in een keukenmachine en puls tot de bloemkool is gereduceerd tot kleine stukjes – hetzelfde formaat als korrels van rijst (of hak met de hand met een scherp mes). Verhit de kokosolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de bloemkool voor ongeveer 4-6 minuten, of […]

Garnalen – Mango salade met spirelli van komkommer

Er zijn zoveel heerlijke manieren om iets te maken met mango, zoals deze salade die toevallig ook nog eens glutenvrij is.

Tagliatelle – Homemade

Zelf pasta maken, wat een werk. Het valt allemaal best mee, hoor. Voordeel is dat je door het toevoegen van kruiden een eigen smaak aan je deeg kunt geven, en het is ontzettend snel gaar! Als ik lasagne of ravioli maak, kies ik vaak voor alleen eidooiers in plaats van hele eieren. Dat maakt het […]

author Door Erwin

Nieuwe recepten

Alle recente recepten

Romige Toscaanse Garnalen

Heerlijke grote garnalen in een lichte en romige saus met Parmezaanse kaas en knoflook, gevuld met zongedroogde tomaten en spinazie. De smaak is onbeschrijfelijk, als je van kaas en van garnalen houd is dit iets wat je MOET proberen

author Door Ron
Wat eten wij - Shakshuka

Shakshuka

SHAKSHUKA. Heerlijk gerecht. Eet het met wat brood of een salade. Met salade is het een low carb recept. En het is vegetarisch. Maar gemakkelijk, gezond en heel lekker.

Geroosterde pompoen en bloemkool

Pompoenen zijn gezond, erg lekker en veelzijdig in gebruik. Dit vegetarische recept zit boordevol vitaminen. Bovendien kun je dit recept variëren zoveel als je wilt, probeer het met andere van je favoriete groenten en kruiden.

author Door Ron

Meest favoriete recepten

Alle meest favoriete recepten
Geroosterde pompoen en bloemkool

Pompoenen zijn gezond, erg lekker en veelzijdig in gebruik. Di…

Alle rechten voorbehouden - Wat eten wij?©