Romige Toscaanse Garnalen

Heerlijke grote garnalen in een lichte en romige saus met Parmezaanse kaas en knoflook, gevuld met zongedroogde tomaten en spinazie. De smaak is onbeschrijfelijk, als je van kaas en van garnalen houd is dit iets wat je MOET proberen

author Door Ron

Garnalen – Mango salade met spirelli van komkommer

Er zijn zoveel heerlijke manieren om iets te maken met mango, zoals deze salade die toevallig ook nog eens glutenvrij is.

Frisse tonijnsalade met een spicy kick

Tonijn is supergezond, het bevat een hoge hoeveelheid eiwitten. Tonijn in blik bevat minder omega-3 vetzuren dan verse tonijn. Je kunt dit gerecht ook met verse tonijn bereiden. Verse tonijn geeft een sensationele tongstrelende sensatie in je mond. De sushi kenners onder ons zullen dat bevestigen. Tonijn is verder rijk aan vitamine B12, vitamine D, […]

Witte bonen- tonijnsalade met bleekselderij en citroen

Deze salade is een perfecte gerecht voor een feestje. Bleekselderij heeft een frisse smaak en is ook nog eens ontzettend gezond. Het zit namelijk boordevol vitamines en bevat ook veel kalium en calcium. Je kunt eindeloos variëren met bleekselderij en het rauw, gestoomd, gekookt of geroerbakt eten. Het is lekker in salades, als tussendoortje of […]

author Door Ron

Ceviche zalm met appel en sherry-dressing

Ceviche, het klinkt al lekker, is een eeuwenoude techniek van garen zonder verwarmen. Hoe tegenstrijdig het ook klinkt, is het beter om de verse zalm kort aan te vriezen omdat deze bereiding de eiwitten in de vis laat stollen maar niet alle bacteriën doodt. Door de gebruikte zuren zal de zalm in dit gerecht een […]

author Door Erwin

Alle rechten voorbehouden - Wat eten wij?©