Gecombineerde coquilles St, Jacques -gezond-met-andrea

Gecombineerde coquilles St. Jacques

De aubergine. Bakken, grillen, als ovengerecht of verwerkt tot puree. In dit gerecht gefrituurd. Erg veelzijdig en niet alleen gezond voor lijf en leden, maar bovendien voor de hersenen. Aubergine zorgt verder voor een betere opname van andere voedingsstoffen. Naast champignons is het de meest gebruikte vleesvervanger voor vegetariers. Binnenkort een keukensessie over de aubergine […]

author Door Erwin

Couscous met coquilles, Serranoham en avocado-schuim

De meeste vis (en schaal- en schelpdieren) is rijk aan de vitamine B12 en de mineralen jodium, fosfor en seleen. Het is een bron van vitamine B6. Vis bevat van nature eiwit en vet. Vis bevat ijzer, maar minder dan vlees, omdat er minder bloed in zit. Coquilles zijn eigenlijk de schelpen, en heten voluit […]

author Door Erwin

Alle rechten voorbehouden - Wat eten wij?©