Witte bonen- tonijnsalade met bleekselderij en citroen

Deze salade is een perfecte gerecht voor een feestje. Bleekselderij heeft een frisse smaak en is ook nog eens ontzettend gezond. Het zit namelijk boordevol vitamines en bevat ook veel kalium en calcium. Je kunt eindeloos variëren met bleekselderij en het rauw, gestoomd, gekookt of geroerbakt eten. Het is lekker in salades, als tussendoortje of […]

author Door Ron

Italiaanse spruitenschotel

Soms heb je gewoon zin om lekker te koken en dan kijk je even in de voorraadkast wat er allemaal nog ligt, dit keer waren het spruitjes en ik dacht, daar ga ik iets gruwelijk lekkers van maken. Ik moet zeggen dat dit de lekkerste spruiten waren die ik ooit gemaakt en gegeten heb. Eet […]

Tagliatelle – Homemade

Zelf pasta maken, wat een werk. Het valt allemaal best mee, hoor. Voordeel is dat je door het toevoegen van kruiden een eigen smaak aan je deeg kunt geven, en het is ontzettend snel gaar! Als ik lasagne of ravioli maak, kies ik vaak voor alleen eidooiers in plaats van hele eieren. Dat maakt het […]

author Door Erwin

Zalm met groene asperges, tomaat en basilicum- yoghurtsaus

De onverzadigde vetten in zalm zorgen ervoor dat deze vissoort past in een gezond dieet. De vis is heerlijk in dit gerecht met groene asperges.

Alle rechten voorbehouden - Wat eten wij?©