Heerlijke grote garnalen in een lichte en romige saus met Parmezaanse kaas en knoflook, gevuld met zongedroogde tomaten en spinazie. De smaak is onbeschrijfelijk, als je van kaas en van garnalen houd is dit iets wat je MOET proberen
Deze salade is een perfecte gerecht voor een feestje. Bleekselderij heeft een frisse smaak en is ook nog eens ontzettend gezond. Het zit namelijk boordevol vitamines en bevat ook veel kalium en calcium. Je kunt eindeloos variëren met bleekselderij en het rauw, gestoomd, gekookt of geroerbakt eten. Het is lekker in salades, als tussendoortje of […]
Soms heb je gewoon zin om lekker te koken en dan kijk je even in de voorraadkast wat er allemaal nog ligt, dit keer waren het spruitjes en ik dacht, daar ga ik iets gruwelijk lekkers van maken. Ik moet zeggen dat dit de lekkerste spruiten waren die ik ooit gemaakt en gegeten heb. Eet […]
Zelf pasta maken, wat een werk. Het valt allemaal best mee, hoor. Voordeel is dat je door het toevoegen van kruiden een eigen smaak aan je deeg kunt geven, en het is ontzettend snel gaar! Als ik lasagne of ravioli maak, kies ik vaak voor alleen eidooiers in plaats van hele eieren. Dat maakt het […]
De onverzadigde vetten in zalm zorgen ervoor dat deze vissoort past in een gezond dieet. De vis is heerlijk in dit gerecht met groene asperges.
Alle rechten voorbehouden - Wat eten wij?©