Siberische Ginseng – Helpt bij stress en geeft je extra energie

Energie en uithoudingsvermogen

Zoek je een natuurlijke manier om je energie een boost te geven zonder cafeïne of suiker? Dit is het antwoord op je drukke levensstijl!

Het kruid Siberische Ginseng is vooral populair bij sporters, mensen die fysiek zwaar werk doen en iedereen die behoefte heeft aan extra energie. Het helpt je om snel te herstellen na zware trainingen. Het wordt al eeuwen gebruikt voor extra fysieke kracht en het vergroten van je uithoudingsvermogen. Russen gebruiken het product al tientallen jaren in de topsport, voor het vergroten van het uithoudingsvermogen, versterken van het immuunsysteem en verminderen van stress.

Medicinale werking

Siberische Ginseng wordt voor allerlei doeleinden ingezet, het stimuleren van een goede eetlust en geheugen, verbeteren van de stressbestendigheid en productiviteit en het verbeteren van de gezondheid van lichaam en geest in het algemeen.  In een onderzoek bleek dat gebruikers minder antibiotica nodig hadden als ze Siberische Ginseng slikten. Tests hebben ook uitgewezen dat symptomen van een verminderde weerstand (hoofdpijn, neus- en keelproblemen, etc) duidelijk afnamen bij gebruik van het kruid. De symptomen van een aantal aandoeningen vermindert zichtbaar door het gebruik van het kruid bij: Alzheimer, Reumatische artritis, ME, Fibromyalgie, MS en vermoeidheid bij PMS

Verder staat Siberische Ginseng bekend vanwege haar vermogen tot:

 • Verhogen of verlagen van de bloeddruk, afhankelijk van wat nodig is
 • Verlagen van een (te) hoge Cholesterol
 • De lever helpen bij het ontgiften
 • En verhoging van het algemene welbevinden
 • Siberische Ginseng heeft een heilzame werking.
 • Het heeft geen negatieve bijwerkingen en bevat geen chemische toevoegingen.
 • Positief effect op je bloedsuikerspiegel
 • Vergroot je algemene conditie
 • Verbetert de ademhaling en opname van zuusrstof
 • Verhoogd de weerstand en reguleert de immuniteit
 • Scherper gezichtsvermogen en kleurwaarneming
 • Verbetert de mentale kracht en concentratie

Wat is de Siberische ginseng?

Er zijn drie soorten ginseng: Amerikaanse ginseng, Koreaanse ginseng en Siberische ginseng. Amerikaanse ginseng wordt gebruikt als een energizer en om de algehele gezondheid te bevorderen en Siberische ginseng bevordert de mentale scherpte en fungeert ook als een stimulerende kruid.

Gezondheidsvoordelen van Siberische ginseng

Verhoogt de energie en werkt als een algemene Revitaliser voor mensen die vermoeid zijn. Voor mensen in een vroeg stadium van de ziekte van Alzheimer kan het de mentale alertheid verhogen. Het natuurlijke kruiden product verhoogt de weerstand van het lichaam tegen stress, trauma, angst en vermoeidheid – het helpt het lichaam om terug te keren naar zijn normale evenwicht. Verbetering van het geheugen en concentratie. Verbetert het immuunsysteem en het vergroot de mentale en fysieke prestaties. Vaak gebruikt om fysieke uithoudingsvermogen en spierkracht te vergroten.

Wat is Ginkgo biloba?

Ginkgo biloba komt uit de ginkgo boom, een van de oudste levende bomen (een paar duizend jaar). In China, is de oudste Ginkgo biloba boom ongeveer 3500 jaar oud.

Gezondheidsvoordelen van Ginkgo biloba

Verbetert de bloedcirculatie door het lichaam en de hersenen. Verlicht spanning en stress en helpt bij het verbeteren van de mentale alertheid, verbetert geheugen en concentratie. Natuurlijke antioxidant eigenschappen, helpt het lichaam om zich te ontdoen van de vrije radicalen. Goed voor hart en bloedvaten.


Reageer

Alle rechten voorbehouden - Wat eten wij?©