Bij een wedstrijd hoort natuurlijk een prijs!

Nadat we een paar restaurants hadden benaderd voor de Kerstactie van “Gezond met Andrea” en geen respons kwam, zei Erwin het volgende: “Je moet effe bellen naar VERS 010 en vragen naar Charlene”. Ik heb direct gebeld, maar ze was vrij, dus moest ik morgen even terugbellen werd er gezegd, dat heb ik gedaan en het telefoongesprek was al heel gezellig. Charlene en ik hadden elkaar nog nooit gezien, maar het klikte al aan de telefoon. We hebben afgesproken op vrijdagmiddag, om even samen te zitten en te kijken naar de mogelijkheden. Vrijdagmiddag in de auto gestapt en naar de Kop van Zuid gereden (in Rotterdam, voor degene die niet hier uit de buurt komen), als je onderaan de Erasmusbrug staat zie je het restaurant al liggen!

VERS 010, wat een prachtige naam!

Bij binnenkomst een gezellige tafel uitgezocht en een heerlijke bak koffie genoten, “moeders” kwam even aan onze tafel staan en vertelde dat VERS 010 sinds een half jaar open is! Vol enthousiasme vertelde ze over de mooie ontwikkelingen in het restaurant. VERS 010 is een restaurant gerund door een mooie warme familie! Charlene kwam even later bij ons aan tafel zitten en was al net zo spontaan en enthousiast live als ze al aan de telefoon was. Na een korte uitleg over de wedstrijd was haar antwoord direct: “JA, hier werk ik graag aan mee”, dus de winnaar van de kookwedstrijd mag gaan genieten van een drie gangen diner bij VERS 010.

Super bedankt Charlene en je zal ons ook regelmatig vinden in je restaurant! Van ons heb je al een dikke “Like” gehad.

We hebben voor VERS 010 een kleine introductie gemaakt op onze website, klik hier.

logo-vers-010

Website: http://www.vers010.nl
Facebook: https://www.facebook.com/VERS010Rotterdam/


1 reactie
Erwin Daniëls

3-12-2016 @ 20:07

Antwoord

Gaaf om te lezen dat ik op 7000 kilometer afstand een brug kan slaan tussen de Kop van Zuid en Rotterdam-oost. Ik doe zelf niet mee aan de wedstrijd, hoewel ik graag nog eens kom eten bij Vers010! Groetjes vanuit een zonovergoten Sint Maarten!

Reageer

Alle rechten voorbehouden - Wat eten wij?©